HALLE - Dei van Ba Chic gaan de culturele toer op

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Dei van Ba Chic gaan de culturele toer op

Editiepajot_halle_chic_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Carnavalgroep Dei van Ba Chic gaan het dit jaar niet alleen houden bij carnavalvieren, maar willen ook eens iets anders brengen. Zo brengen ze op zondag 10 november stand-up comedian Xander De Rycke naar het Vondel.

Xander De Rvcke werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won de van de Comedy Casíno Cup op Canvas waar hij o.a. Phílíppe Geubels en Iweín Segers achter zich liet. De opname van zijn eerste show werd meermaals vertoond op Canvas en Acht. Zelf hield Xander zich ver weg van tv-programma's, maar focuste zich vanuit de onderbuik van de comedy door naar de topcomedians in Vlaanderen.
Zijn optreden gaat door op zondag 10 november in 't Vondel. De deuren gaan om 19u00 open. Het optreden is voorzien rond 20u00.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan 20 euro bij alle leden van "Dei van Ba Chic" - in’t Frit Uurtje te Lembeek en "De Retro" in Halle. Ze kunnen ook besteld worden op het nr. 0496 99 29 80 of via mail cafe.wauters@teIenet.be Studenten betalen, op vertoon van hun kaart, 15 euro.
Intussen zijn Dei van Ba Chic ook volop bezig met de voorbereiding van carnaval 2014. Hun thema dit jaar is “We vlege ouveral lossen deu”, en dat heeft een reden. Voorzitter Ditch: “Verleden jaar hebben we de stoet twee keer opgehouden omdat we met onze brede wagen niet overal door konden in Halle. Onze wagen wordt nu wat smaller gebouwd, waardoor we overal lossen door kunnen”.
Voor carnaval 2015 staan er grondige wijzigingen op het programma.
Voorzitter Ditch: “Wij werken het laatste jaar met polyester en vanaf 2015 gaan we onze char ook maken in isomo. We doen dat om gezondheidsredenen. Met isomo werken is veel gezonder en warmer. Ik weet dat we in de groep geen ervaring hebben om te werken met isomo, maar wij kunnen het leren. Zo hebben we jaren geleden ook moeten leren werken met polyester en vooral het is veel gezonder. We zullen ook wel eens raad vragen aan groepen die nu al met isomo werken”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 sep 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief