HALLE - Gouden mastel van de carnavalraad voor de Postichkes

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Gouden mastel van de carnavalraad voor de Postichkes

Editiepajot_halle_gouden_mastel_1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_gouden_mastel_2
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_gouden_mastel_3
Ingezonden foto's
 

De gouden mastel van de Halse Carnavalraad werd dit jaar toegekend aan de Postichkes. Na 32 jaar zijn ze gestopt als groep en de medaille is als erkentelijkheid wat ze voor het Halse carnaval hebben gedaan. Oook Ronny de facteur werd in de bloemetjes gezet voor zijn 22 jaar carnaval en 11 jaar onafgebroken op de planken bij de Revue als 'Fil'...

Na 32 jaar houden de Postichkes het voor bekeken. Hun hoogtepunt bereikten ze in 1989 – 1998, toen ze tot de beste groepen van de Halse carnavalwereld behoorden. In 1996 behaalden ze een tweede plaats. Zij wzaren één van de oudste groepen en tot voor enkele jaren waren zij niet weg te denken op de Met op maandagavond. Vanaf 1999 besloten ze om het wat kalmer aan te doen, maar toch kwamen zij elk jaar origineel uit de hoek en werd alles tot de puntjes afgewerkt. Hun chars duiken dan ook nog vele jaren nadien overal op in carnavalstoeten her en der.
De Carnavalraad bragt zijn jaarlijkse revue in het CC ’t Vondel en hele gezelschap trok dit jaar op rei naar de ‘Costa Niksa’. Het team van de Halse Carnavalrevue had dankzij De Stoel van 1000 Zonnen op Eén, een busreis naar de Costa Niksa gewonnen. Een tropische vakantiebestemming waar men niet te veel geld opdoet en een knipoog was naar de vele besparingsmaatregelen van de stad Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief