HALLE -Ook de senioren kiezen hun prinsenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE -Ook de senioren kiezen hun prinsenpaar

Editiepajot_halle_ferder_leeftijd_foto_olaf
Foto Olaf
 

Elk jaar gaat de Orde van de Senioren op zoek naar een nieuw prinsenpaar dat de Halse senioren moet animeren. Op 8 februari wordt tijdens de jaarlijkse verkiezingsshow van de Orde het nieuwe Seniorenprinsenpaar verkozen. Opvallende kandidaten zijn Jean-Paul Abbeloos en Karin Verdeyen uit Buizingen.

Als je ze ziet, zou je er niet aan denken dat Jean-Paul en Karin überhaupt al in aanmerking komen voor een verkiezing tot Seniorenprins en –prinses. Toegegeven, ze zijn niet meer piepjong, en Jean Paul sukkelt wel eens met zijn knie, maar stokoud zijn ze zeker niet. Kwatongen durven wel eens beweren dat de 59-jarige Jean-Paul jong blijft door zijn jonger vrouwtje Karin (bijna 50). Opmerkelijk is ook dat Jean-Paul en Karin niet enkel het huwelijksbed delen maar ook nog eens collega’s zijn bij de CM Sint Michielsbond, waar ze elkaar ontmoetten. Dat maakt dat ze nagenoeg 24 uur per dag samen doorbrengen.
Beiden zijn ze door de Halse carnavalsmicrobe gebeten. Ze zijn al enkele jaren betrokken bij de orde van de Senioren en laten geen kans onbenut om zich kostelijk te amuseren met hun vele vrienden en kennissen tijdens de verschillende evenementen.
Ook dit jaar kijken Jean-Paul en Karin weer uit naar het Carnaval. “Hopelijk krijgen we de kans om het Halse carnaval dit jaar op een andere manier te beleven”, zegt Jean Paul. “Het zou voor ons een hele eer zijn om de Halse Senioren te vertegenwoordigen”, voegt Karin toe.
Jean-Paul en Karin tellen de dagen af tot 8 februari wanneer het kandidaten prinsenpaar zijn carnavalsexamen aflegt en moet slagen in een reeks proeven.
“We zijn al in volle voorbereiding en zullen er alles aan doen om onze kiezers niet teleur te stellen. Samen met de Halse Senioren geven we er een lap op en zullen we bewijzen dat op leute en plezier maken, geen leeftijd staat”, zegt Jean-Pol.
PROEVEN
Om te beginnen krijgen de Kandidaten op maandag 3 Februari een eerste proef in Café Den Apotheker met Radio Viktoria tijdens het programma van Carnavalitis.
Op 8 Februari de dag van de verkiezing moeten de kandidaten stipt om 17.00 U aanwezig zijn in Café Lamme Gisj met hun gevolg. De kandidaat prins Jean-Paul moet verkleed zijn in Obelix, en de kandidate Carin moet verkleed zijn in een Dalmatiër.
Rond 18,30 vertrekken ze te voet naar de zaal in de Don Bosco school. De show start om 19.11 uur. Er worden dan nog 8 proeven afgelegd samen met het Prinsen paar 2013 ALAIN I en CHRIS I.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief