HALLE - Mannen van de Met brengen ‘De Foute Nacht’

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Mannen van de Met brengen ‘De Foute Nacht’

Editiepajot_halle_foute_nacht_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

De voorbije 9 jaar organiseerden De Mannen van de Met telkens de Q-Party in Halle. Een volgende editie komt er niet meer. Het onkostenplaatje loopt immers té hoog op en zij eindigen liever ook in "schoonheid". Bovendien voelden ze dat het na 9 jaar wel eens tijd was voor iets "anders". Dat anders is een “Foute Nacht” op woensdag 30 april in CC ’t Vondel.

Er werd gewikt en gewogen en uiteindelijk kozen ze voor het hedendaags populaire recept: Foute muziek afgewisseld met live-optredens van de beste Vlaamse artiesten als De Romeo’s, Willy Sommers, Sven Ornelis, Yves Segers en Sam Gooris.
“Er is de laatste jaren een enorme belangstelling voor Foute Muziek en polonaise. We hebben voor de eerste editie alle registers opengetrokken. Met grote namen zoals Sam Gooris, De Romeo's, Willy Sommers en Yves Segers hopen we heel wat volk te lokken”, zegt Nico Depelseneer van de Mannen van de Met
Om er een echte Foute Nacht van te maken mixen Feest Dj Calle en Sven Ornelis alles aan elkaar met een heleboel foute muziek. Zij beloven alvast een stevig feestje met de beste ambianceplaten van vroeger en nu.
Tickets kosten 15 euro en kunnen bekomen worden via defoutenacht@gmail.com of bij dagbladhandel Kiosk (Station Halle en Demaeghtlaan), beenhouwerij Van Lysbeth in Buizingen en De Jubaluze in Lembeek.
TOP 222
De "Foute Nacht" gaat nog een stapje verder. Om dit nieuwe concept wat extra in de kijker te plaatsen en vooral om iedereen "veel goesting" te doen krijgen om het feestje niet te missen, willen De Mannen van de Met met hun organisatie een soort "Halse Foute Hype" creëren.
Nico Depelseneer: “We gaan hiervoor samen in zee met Radio Victoria. Als opwarmertje geven op zaterdag 26 april een eerste editie van 'DE FOUTE NACHT TOP 222 op radio Victoria"
Ze beginnen eraan om 8 uur en eindigen rond 23 uur. " De Foute Nacht Top 222" wordt ook LIVE uitgezonden vanuit De Jubaluze (Lembeek).
Tijdens de uitzending geven ze nog een aantal leuke prijzen weg. De hoofdprijs is een VIP arrangement mét een exclusieve meet & greet met alle artiesten.

Iedereen kan deze TOP mee samenstellen door te surfen naar info@radiovictoria.be en te stemmen. Dit kan vanaf 1 april tot 22 april. Onder alle stemmers verloten ze ook een aantal prijzen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief