Mannen van de Met halen de Komedie Compagnie naar HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Mannen van de Met halen de Komedie Compagnie naar HALLE

Editiepajot-merckx-mannen-vd-met-taxi-09022014
Foto Felix Merckx
 

HKV De Mannen van de Met halen op woensdag 5 maart De Komedie Compagnie naar het Vondel in Halle om 20 uur met de hitkomedie Taxi Taxi van Ray Cooney. Zij willen daarmee ook een ander publiek bereiken dan carnavalisten.

Taxi Taxi vertelt het verhaal van taxichauffeur John. De man leidt een dubbelleven: hij is gehuwd met Marleen met wie hij op het Antwerpse Kiel woont, maar heeft ook nog een halve trouwboek zitten in Hoboken, Vera. John probeert zo goed en zo kwaad als dat kan, zijn strak uurrooster te combineren met zijn twee echtgenotes. Als hij op een dag in het ziekenhuis belandt met een hersenschudding, is de verwarring plots compleet. Hij schakelt zijn goede vriend Stan in om te redden wat er te redden valt, maar dat is buiten twee nieuwsgierige wijkagenten én het temperament van Johns vrouwen gerekend.
Deze hitkomedie van Ray Cooney speelde 9 jaar onafgebroken op West End in Londen.
Staan op de planken: Patrick Onzia, Dirk Van Vooren, Kader Gurbuz, Britt Van Der Borght, Dirk Lavrysen, Peter Bulckaen en Erik Van Herreweghe. Tickets kosten 20 euro en te reserveren  op 0471/729.229
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief