HALLE - Van ’t Vat krijgt pakje friet in hun hangar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Van ’t Vat krijgt pakje friet in hun hangar

Editiepajot_halle_hofmaar_1_foto_olaff
Foto's Olaf
 
Editiepajot_halle_hofmaar_2_foto_olaff
Foto's Olaf
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames hebben een bezoek hebben gebracht aan de hanger van de carnavalsgroep Van ’t Vat. Voor dit bezoek was een speciale reden; de carnavalgroep Van ’t Vat had tijdens het afgelopen Oenstellingsgala op 1 februari , voor al hun leden een pakje friet met snack en drank gewonnen.

Toeval wil dat de carnavalgroep dit jaar als thema “let’s get vet” gekozen heeft, een analogie op “let’s get fit”. De char, het kostuum en show staan volledig in het teken van eten als sport. Dikke buiken en achterwerken zullen zeker niet weg te denken zijn. Op hun char staan vooral vettige én calorierijke voeding: hotdogs, donuts, frieten, wafels, chocolade, lolly enz… dus zoals je kunt zien een thema dat sterk aanleunt bij hun gewonnen prijs.
Carnavalgroep Van ’t Vat waren niet de enige winnaars. Doorheen de avond zijn er verschillende flessen Martini Brut verloot onder de aanwezigen. Juist na de aanstelling van het Hofmaarschalkenpaar 2014 mocht Cedric Heremans een waardebon van 125 euro voor een etentje in Eldo’licious in ontvangst nemen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief