HALLE - ‘Wolle Frak’ van Ambihans is beste carnavalslied

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - ‘Wolle Frak’ van Ambihans is beste carnavalslied

Ambihans_felix_3_
Ambihans (Ingezonden foto)
 

Het is al enkele jaren zo dat de Halse radio Victoria een paar weken voor carnaval het mooiste carnavalslied kiest. Ook dit jaar was dat het geval en volgens de luisteraars is de Wolle Frak van Ambihans het mooiste. De uitvoerders van de 11 liedjes die de meeste stemmen kregen mochten hun nummer live brengen tijdens de verbranding van carnaval.

Ambihans won ook al de liedjeswedstrijd tijdens Halle op Losse Schroeven. De winnaars van verleden jaar, Ronny en de Belleman eindigden op de achtste plaats. In de Top 11 staan er dit jaar 9 nieuwe nummers.
De luisteraars konden gedurende enkele weken stemmen. Opmerkelijk is dat er in de top 11 de zes eerste plaatsen bezet worden door liedjes die dit jaar het levenslicht zagen. De groep Muyllekes staan met 2 nummers in de Top 5 en ook Prins John staat met 2 liedjes in de top 11.
De uitslag: 1. Ambihans (Wolle Frak); 2. Leste Kannekes (De Boutervlieg); 3. Muyllekes (Jonge revoleuse); 4. Van ’t Vat (Fieste me maa en ik met aa); 5. Muyllekes (Halle stad van mijn druume); 6. Laaionhead Stadsmuzikanten & ZZ Luc II(Mag da ewa meer zijn); 7. Prins Wouter (Ik vlieg erin); 8. Ronny en den Belleman (Twie goeie kameroete): 9. Prins John (Carnaval in Halle); 10. Lawineboyes (De Bel) en 11. Prins John (Ik geroak in trance).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief