HALLE - Opstellen carnavalsfoor kan voor ongemak zorgen

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Opstellen carnavalsfoor kan voor ongemak zorgen

Editiepajot-halle-foor17032014
Foto Felix Merckx
 

De opstelling van de heuse grote carnavalsfoor is de voorbode van Carnaval Halle. Dinsdag 18 maart wordt op het Stationsplein in Halle begonnen met de opstelling van de carnavalsfoor. Onder politiebegeleiding worden de foorreizigers met hun materiaal naar hun staanplaats gebracht.

Er is parkeerverbod in de Melkerijstraat en dit zowel op 18-19-20 maart om aan de vrachtwagens met aanhangwagens vrije doorgang te verlenen. Ook op meerdere plaatsen in het centrum zal een parkeerverbod worden ingesteld.
Op 19 en 20 maart gaat Halattraction verder met het opstellen. Op woensdag 19 maart zal de foor worden opgesteld aan het Leideplein , achter het Heilig-Hart-College en op de parking van het sportcomplex ‘De Bres’ kant Slingerweg. Op donderdag 20 maart zal men starten met de opstelling van de foor achter het historisch stadhuis en op het Possozplein nadat de wekelijkse markt werd beëindigd. Zo staan alle attracties tegen het weekend opgesteld.
Halattraction vraagt de parkeerverbodsborden na te leven om een eventuele takeling van het voertuig te voorkomen. Voor de ouders die hun kinderen aan het Heilig- Hart- College komen oppikken is het aangeraden om via de Parklaan , Vondel en de Vuurkruisenstraat het centrum uit te raken.
Opening foor
De carnavalsfoor gaat open op 22 maart en dit tijdens Kindercarnaval dat plaats heeft in CC ‘t Vondel. De officiële opening van de foor heeft plaats zondag 23 maart, om 14u33. Vanop de Grote Markt openen de jeugdprinsen de foor en trekken in stoet langs de vele kermiskramen. Er zijn gratis ritten op verschillende attracties.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief