Ayrton en Zoë van de Maskottes zijn het mini-prinsenpaar van HALLE

C21
Halle_carnaval
 

Ayrton en Zoë van de Maskottes zijn het mini-prinsenpaar van HALLE

Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef
 

Kindercarnaval dat is een hele namiddag vol amusement en animatie voor de kleinsten. De kinderen werden getracteerd op een spetterende Priet Praat Show en natuurlijk ook de verkiezing van hun eigen mini-prinsenpaar. Ayrton Deneyer (10) en Zoë Aerts (11) zijn de gelukkigen, Alice Hein (10) en Tobi Hendryckx (9) zijn hun mini hofnarren.

Een aantal korte proeven en een act op het grote podium beslisten wie volgende week in de stoet mag meerijden in de prinsenwagen. Vier jongens en zes meisjes stelden zich kandidaat om naar de fel begeerde titel te strijden. De nieuwe mini prins is Ayrton Deneyer van carnavalgroep de Maskottes, hij is 10 jaar, gaat naar school in de Klimop in Lembeek en deed voor de tweede keer mee aan de verkiezingen. Zoë Aerts werd prinses, zij is eveneens van de Maskottes en de dochter van prins en prinses carnaval. Zoë is 11 jaar, ze gaat naar school in de Zilverberk en deed voor de derde keer mee.

 

Het mini Hofnarrenpaar werd Tobi Hendryckx, 9 jaar, hij is in geen carnavalsgroep maar zijn ouders zaten vroeger bij de Postichkes, hij deed voor de eerste keer mee en gaat naar school naar de Zilverberk. Alice Hein van de Nachtratten is 10 jaar, ze gaat naar school in Hartentroef in Pepingen en deed voor de tweede keer mee.

 

Nieuw dit jaar was dat ze kindercarnaval niet onder een thema organiseerden zoals voorheen.

Dirk Vierendeel: “We zijn van menig dat we een kind, kind moeten laten zijn en aan iedereen de kans moeten geven om de fantasie de vrije loop te laten. Iedereen komt naar kindercarnaval zoals hij of zij dat het leukste vind.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2014
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief