De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames van HALLE organiseren 18de stoempkermis

C21
Halle_carnaval
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames van HALLE organiseren 18de stoempkermis

Editiepajot_halle
Foto © Olaf
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseert op zaterdag 8, zondag 9 maandag 10 en dinsdag 11 november opnieuw een stoempkermis  en dit voor de 18de keer. Net zoals de voorbije jaren wordt er gekozen voor verse streekproducten. Met andere woorden op-en-top Brabants.

Het Hofmaarschalkenpaar 2014 Joris I en Ine I en hun mini Hofmaarschalkenpaar Alex I en Alicia I en alle leden van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames hopen u te mogen verwelkomen in zaal De Bres, Monseigneur Senciestraat 13 in Halle en dit op zaterdag en maandag vanaf 17u en zondag en dinsdag vanaf 12u.

Indien u weinig tijd hebt, kunt u eveneens meeneemgerechten bestellen via 0475 37 13 94. Het menu kan u raadplegen op de website http://www.hofmaarschalken.be.

U kan ook genieten van de heerlijke Hofpraline en 7de botteling van de Halse Hofwijn, eveneens kan u deze aankopen... een ideaal eindejaarsgeschenk!

Tijdens de Stoempkermis kan u toegangskaarten voor het “Oenstellingsgala”, op zaterdag 7 februari 2015 in Campus Don Bosco Halle, bekomen aan een uitzonderlijke promoprijs.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief