HALLE - “Twintig stumende hits van oen de Zenne”, de nieuwe CD van de Carnavalraad

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - “Twintig stumende hits van oen de Zenne”, de nieuwe CD van de Carnavalraad

Tagada_cd
 

In heel de wereld opent op 11 november het nieuwe carnavalsseizoen. Ook in Halle. Reden voor de Halse Carnavalraad om uit te pakken met de CD “Tagada: 20 stumende hits van oen de Zenne”. Op de CD de nieuwe hits van Plas Partoe zoals het aanstekelijke “De Madoilles” over de zoek geraakte medailles van de Lembeekse Paassoldaten, maar éindelijk ook alle grote hits van de Woelers en Plas Partoe van de laatste jaren op 1 CD. En niet te vergeten liedjes van Ronny De Facteur, Sally, prins Franske, Fil en Mirza en de Froesjeleirs.

De CD is de opvolger van de uitverkochte verzamel-cd ’t Sitj in ons Blood en is opnieuw een hommage aan Halattraction en de Halse carnavalgemeenschap.

“Onze waardering voor hun inzet is groot”, zegt voorzitter Sonny Vanderheyden. Aan de teksten werd veel aandacht besteed. We willen de liefde voor onze stad en onze carnaval bezingen, maar evengoed zinspelen op lokale gebeurtenissen. Het zijn vooral ambianceknallers –ideaal voor de Grote Markt en de cafés- maar er zitten ook enkele gevoelige liedjes tussen zoals Ik ben nen Halleneir, het volkslied van elke echte carnavalist of de “Ode aan Roland Lauwers” van Frans Dereymaeker”, zegt Sonny Vanderheyden

De CD werd ingeblikt in optimale studio-omstandigheden. Kortom, een hele investering. De CD is vanaf nu te koop bij Eddy’s Records en kost 15 euro.

“Hopelijk begint niet iedereen hem illegaal te kopiëren, want dan is de Halse carnavalmuziek ten dode opgeschreven en dat zou zonde zijn!” besluit Sonny Vanderheyden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 nov 2008
FElix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief