HALLE - Dankzij De Mannen van de Met, veel lachen voor weinig geld

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Dankzij De Mannen van de Met, veel lachen voor weinig geld

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Op woensdag 21 september om 20u15 komt ‘De Komedie Compagnie’ op uitnodiging van HKV De Mannen vd Met voor het vijfde opeenvolgende jaar naar Halle. Die avond brengen zij op het podium van CC 't Vondel de komedie Kassa! Kassa!

Heel wat bekend volk op de planken: Dirk Van Vooren krijgt o.a. het gezelschap van Ben Rottiers (Pol uit FC De Kampioenen), maar ook heel wat volk uit ‘Familie’: Peter Bulckaen (Mathias), Katrien De Becker (June) en Ludo Hellinkx (Patrick) spelen de pannen van het dak.

Het verhaal: Eric werd 2 jaar geleden ontslagen en heeft dit nog steeds niet aan zijn vrouw verteld. Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit. Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op.

Kortom, zin in een avondje toneel van de bovenste plank waarbij de lachspieren danig op de proef worden gesteld? Bestel dan snel jouw tickets (22€) via  0474/ 127 357.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief