De HALSE carnavalgroep Tienentander organiseert derde breugheliaans buffet

C21
Halle_carnaval
 

De HALSE carnavalgroep Tienentander organiseert derde breugheliaans buffet

Editiepajot_halle
Ingezonden foto, sfeerbeeldje van vorig jaar
 

De Halse carnavalgroep Tienentander organiseert ook dit jaar een breugheliaans buffet. Graag heten ze u van harte welkom op zaterdag 5 november vanaf 18u en zondag 6 november van 12 tot 20u in de Sportcafetaria De Bres in Halle om te genieten van een brede waaier aan lekkere gerechten geserveerd met bijpassende rode & witte wijnen.

Hun buffet van de vorige 2 jaren is uitgegroeid tot een echt eetfestijn, er is dit jaar een extra service bijgekomen op zaterdagavond en reseveren is niet meer verplicht.

Wat staat er op het menu? 2 verschillende soorten soep, verschillende soorten brood, koude vlees-en vissoorten: balletjes, roasted bief, beenhesp, Ardeense salami, Ganda ham met meloen, rundsgebraad, verschillende patés, Italiaanse salami, heilbot, sprot en zalm. Maar ook balletjes in tomatensaus, stoofvlees op Vlaamse wijze met Hals Duivelsbier en vol au vent op grootmoeders wijze. Dit geserveerd met een pureetje of een gratinke. Er zal ook een kaasassortiment aanwezig zijn inclusief bij het buffet en verschillende salades en sauzen: salad mixed, eiersalade, pasta salade, noedelsalade, aardappelsalade, komkommersalade,... Desserts zijn apart te bestellen.

Dit alles voor een democratisch prijs van 26 euro voor de volwassenen en voor de kinderen 10 euro. HKV Tienentander heet u dus van van harte welkom in een gezellige kader, met typische Belgische, breugheliaanse gerechten!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief