HALLE - Doop prinsenpaar zet carnavalsseizoen in

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Doop prinsenpaar zet carnavalsseizoen in

Prinsenpaar_doop
Foto Olaf
 

 Traditioneel opent carnaval Halle op 11 november om 11.11 uur met de opname van de prins van het vorige jaar in de ‘principolste societeit van Halle ‘Tasteneuvel’ en de prinses in ,’schoenste societeit van Halle’  de Orde van de prinsessen. Dat is zeker geen formaliteit want zowel de de prins als de prinses worden gedurende uren onderworpen aan tal van ludieke theoretische en praktische proeven.

Tastendeuvel komt samen tegen 8u11 in café Blauw en Geel. Prins Ambi wordt er verwacht tegen 8u33 met zijn gevolg. Vandaar trekken ze naar café ’t Maesken op de Nijvelsesteenweg waar zij aankomen rond 10 uur. Daarna trekken ze naar Sportcomplex De Bres  ( 11 u 11 )voor het vervolg.Op al die plaatsen moet de prins tonen dat hij waardig is om opgenomen te worden in Tastendeuvel.

 

De prinsessen verwachten prinses Steffy en haar gevolg om 8.11 uur in café ’t Maesken waar ze al verschillende proeven moet afleggen. Ook zij eindigen  in sportcomplex De Bres om 11.33 uur waar nog tal van proeven dienen afgelegd te worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2016
Felix Merckx
foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief