HALLE – KSK Halle is klaar voor de carnavalsmatch tegen Eendracht Aalst

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – KSK Halle is klaar voor de carnavalsmatch tegen Eendracht Aalst

Aalst
Foto Emile Devogeleer
 

  De carnavalswedstrijd Eendracht Aalst – KSK Halle van nu vrijdag 24 februari wordt de opener van ‘Oilsjt’ Carnaval 2017. Dit sportief treffen tussen de twee grote Carnavalssteden draaide op Lamme Guiche in Halle uit op een 2-2 gelijkspel.

Momenteel staat E.Aalst op de derde plaats van de rangschikking met 44 punten, KSK Halle staat op de twaalfde plaats met precies de helft minder ( 22 punten ).

Toch beloofd de wedstrijd tussen de twee carnavals steden, een spannende wedstrijd te worden met veel ambiance rond het veld. Zo voorziet de thuisploeg een volledige tribune ( H - Europatribune) van 600 plaatsen voor de Halse supporters, zal er voor de wedstrijd vanaf 20.00 uur gastoptredens zijn op het veld, en zal er een echte ‘voil Jeanettenstoet’ te bewonderen zijn.

De wedstrijd zelf wordt op gang getrapt om 20.30 uur door het kersverse Halse prinsenpaar Chris en Christel, samen met de Aalsterste prins Raf en burgemeester Christophe D’Haese.

 De Ajuinen dagen met twee filmpjes op sociale media de Halse voetbalsupporters en carnavalisten uit om een tribune met 600 plaatsen te vullen, volgens de Aalsterse ‘Voil Jeanetten die zich in het filmpje afvragen of er wel carnaval gevierd wordt in Halle, en krijgen de Hallenaren wel zoveel volk bij elkaar.

 Wie te laat was om in te schrijven voor de geplande busreis naar Aalst kan nog met eigen vervoer naar de wedstrijd ( liefst verkleed ).

De loketten gaan open om 19.00 uur en een ticket kost 14 euro, kom zeker niet te laat want er worden tussen de drie tot vierduizend toeschouwers verwacht waarvan de meeste zullen verkleed zijn.

 Hallenaren en carnavalisten massaal op post voor de match van het jaar in het Pierre Cornelisstadion in Aalst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief