HALLE –Carnavalisten vullen hun buikje bij Tea Room Servais.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE –Carnavalisten vullen hun buikje bij Tea Room Servais.

Servais_1
Emile Devogeleer
 
Servais_2
Emile Devogeleer
 

 Dit jaar wordt het drie jaar dat Tea-Room Servais op de Grote Markt werd overgenomen door Carine en dochter Lisa, deze gezellige Bistro is met de feestelijkheden van carnaval Halle normaal gesloten. Doch opent Carine en Lisa hun deuren een paar uurtjes om er enkele carnavalsgroepen op te vangen zodat ze er op een rustige manier kunnen genieten van een lekker maaltijd, en wat op kracht kunnen komen voor ze de stoet en de feestelijkheden aanvatten.

Normaal kan men tussen het shoppen door van dinsdag tot zaterdag steeds terecht bij Lisa en Carine samen met hun team van Bistro Servais te Halle op de Grote Markt 4.

Tearoom Servais is doorlopend open van 9u30 tot 18u30 voor salades, pasta, broodjes en crocques, maar ook voor wafels en ijsjes of gewoon een lekkere kop koffie of pint.

Ze zijn gekend voor hun lekkere zelfbereide pannenkoeken en spaghetti en heerlijke panini's. Sinds kort zijn ze gestart met dagschotels, te verkrijgen tussen 11u30 en 14u00.  De keuken sluit dagelijks om 18u00. En er is mogelijkheid tot ontbijt na reservatie.

Meer over de tearoom Servais kan je terugvinden op hun facebookpagina  en ga ook eens een kijkje nemen op de website www.bistro-servais.be.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief