SK HALLE verliest carnavalsclash tegen Eendracht Aalst.

C21
Halle_carnaval
 

SK HALLE verliest carnavalsclash tegen Eendracht Aalst.

Carnaval_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_5
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_6
Foto's Emile Devogemeer
 
Carnaval_7
Foto's Emile Devogeleer
 
Carnaval_8
Foto's Emile Devogeleer
 

  Traditie getrouw is er de eerste avond van carnaval Aalst, op vrijdagavond de carnavalsmatch in het voetbal.Dit jaar werd deze wedstrijd een unicum in de geschiedenis van Eendracht Aalst, de twee grote carnavalssteden Aalst en Halle moesten het tegen elkaar opnemen in het tweede amateur van de Belgische competitie.

Vanuit Halle maakten heel wat supporters de verplaatsing, sommigen met de bus en andere met eigen vervoer naar Aalst  om er hun ploeg aan te moedigen in de strijd tussen de twee carnavalssteden.

Burgemeester Christophe D’Haese, Prins carnaval Aalst Raf en het Halse nieuwe prinsenpaar Chris en Christel mochten de  wedstrijd op gang trappen nadat de voil Jeanetten hun ereronden hadden gedaan.

 Het werd een sportieve wedstrijd, waarin SK Halle de eerste helft de wedstrijd naar zich toe trok en scoorde in de 28’ minuut een doelpunt van Menko.

De tweede helft kwam Eendracht Aalst wat meer in de wedstrijd, en in de laatste tien minuten was het tweemaal raak voor Eendracht Aalst, in de 81’ minuut op een vrije trap van Wannes 1-1 en vier minuten later 2-1 doelpunt van Yala Lasala.

Beide ploegen verdiende zoals in de heen match op Lamme Guiche, elk een punt, en was een gelijk spel een juistere uitslag geweest

 Na de wedstrijd waren het de meegereisde supporters uit Halle die het meest opvielen tijdens het caranavalsbal met ambiance en plezier zoals men dat enkel in Halle met carnaval kan beleven en meemaken.

Dus werd het toch nog één tegen één.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief