HALLE - Ambi en Steffi verbranden hun heerschappij

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Ambi en Steffi verbranden hun heerschappij

Verbranding
Archief Felix Merckx
 

 Een jaar vliegt voorbij. En dat geldt zeker voor een goed gevuld carnavaljaar. Het prinsenpaar anno 2016 heeft de opdracht om Halle te vertegenwoordigen als carnavalsstad met glans uitgevoerd. Maar helaas… Aan alle mooie liedjes komt een eind… ook aan carnavalliedjes. Er komt een eind aan de heerschappij van Z.Z. prins Ambi I en H.Z. prinses Steffi

Op zaterdag 11 maart gaan ze hun heerschappij figuurlijk verbranden op de Grote Markt. Bijgestaan door de Gilles, de orde van de Prinsessen, Tastendeuvel en carnaval liefhebbend Halle blikken ze terug op hun jaar en pinken een traantje weg bij het afscheid.

Afspraak vanaf 18.33 in het Jeugdontmoetingscentrum (boven de J.C. de Kazerne), om 20u11 vertrekt men in stoet samen met de Gilles en pluimengedoe van 2016 richting de Grote Markt. Het jeugdontmoetingscentrum zal reeds vanaf 18 uur geopend zijn.

Om dan om 21u33 te starten met de verbranding van de Heerschappij van het Prinsenpaar 2016 op de Grote Markt. Dit in samenwerking met Radio Victoria – Canavalitis.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief