HKV De Smosjterpotten gaan als muizen naar het bal maskee.

Halle_carnaval
 

HKV De Smosjterpotten gaan als muizen naar het bal maskee.

Smosjterpotten_1
Foto Emile Devogeleer
 
Smosjterpotten_2
Foto Emile Devogeleer
 
Smosjterpotten_3
Foto Emile Devogeleer
 

 De Smosjterpotten bestaan sinds 2001 en ze zijn met 43 leden. In de groep hebben zij al een mini prins, mini hofmaarschalk , mini hofnar gehad bmaar ook 2 prinsessen en een prins. Met de miserie om van hangar te moeten verhuizen zijn ze pas kunnen starten de laatste week van november,

Dit alles in combinatie om dit jaar ook over te stappen op isomo hebben ze niet hun rustigste jaar achter de rug . Ze zijn er vol voor gegaan en zijn nu blij om te zeggen dat ze er weer staan zoals vorig jaar. Nooit gedacht maar alles liep op wieltjes. ook  de vrouwen hebben het beste van zichzelf gegeven een van de mooiste kostuums gemaakt. De jeugd komt ook wat meer op het voorfront wat positief is.

De reden dat alles vlot verliep mag zeker ook vernoemd worden , want met een heel nieuw product beginnen is niet evident zonder ervaring. Door de goeie band met andere groepen zijn ze daar kunnen gaan leren , al was het met de ogen en door wat uitleg hebben zij jaren voordeel gewonnen.  

Een toog hebben zij nog niet in hun hangar , grote drankorgels zijn het niet bij hen , en wie na de char nog iets wil gaan drinken kan dat altijd met de drinkebroeders die na 3 jaar nog  wekelijks bij elkaar komen om een pint/kriek te drinken onder vrienden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 05 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief