HALLE - De lucht in met ‘Van ‘t Vat Airlines.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - De lucht in met ‘Van ‘t Vat Airlines.

Vat_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Vat_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Vat_3
Foto's Emile Devogeleer
 

  De Halse carnavalsvereniging ‘Van ‘t Vat’ bracht ons dit jaar al in de wolken met een prachtig prinsenpaar. Chris en Christel ( allebei lid van de groep ), maar neemt ons tijdens het carnavalsweekend echt mee de lucht in.

Hun thema gaat dus over vliegtuigen, of die nu over Brussel of de Vlaamse rand vliegen het maakt voor de groep geen enkel probleem, als het maar goed weer is en plezier tijdens de drie dolle dagen van carnaval Halle.

Voor het groepje van een 20 tal vrienden zal het dit jaar een speciale carnavalseditie worden, omdat ze met hun prinsenpaar dichter betrokken zullen zijn bij alle gebeurtenissen tijdens carnaval Halle.

Het is voor het eerst in hun zevenjarig bestaan dat ze tijdens het bouwen van de praalwagen, stuwende kracht Prins Chris moesten missen, omdat die momenteel andere verplichtingen heeft, maar geen nood twee goede vrienden en echte carnavalisten Yves en Bertrand is de vereniging een handje komen helpen om tijdig klaar te zijn voor het grote carnavalsfeest.

Van ‘t Vat wenst met de drie dolle dagen veel plezier en ambiance te maken met alle groepen, vriendenkringen en individuelen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 18 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief