HALLE - Met de ‘Seerkoesj’ van De Gebeure door sprookjeswereld.

Halle_carnaval
 

HALLE - Met de ‘Seerkoesj’ van De Gebeure door sprookjeswereld.

Gebeure_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Gebeure_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Gebeure_4
Foto's Emile Devogeleer
 

  De Gebeure nemen ons dit jaar met carnaval met hun thema ‘Voesj met de Seerkoesj’ mee naar een echte sprookjeswereld vol met draken, glinsterende sterren, feeën en sierkoetsen.In hun 41 jaar bestaan waren er tussen de 40 leden, 5 Prinsen Danny I, Werner I, Luc II, Ken I, en Wouter I.Bij het vrouwelijke geslacht werd Veerle I, Cindy I, Jenny I en Inneke Prinses.

Prachtig verhaal dat voorzitter Danny Sluys nog altijd bijblijft is het jaar dat hun praalwagen in hun hangar op de Wolvendries klaar was en verhuisde voor carnaval Halle verplaatst werd naar een loods in Halle te breed werd gemaakt, toen werd besloten om langs beide zijde een stuk van de isomo figuurtjes te zagen.

De dag van carnaval Halle moesten die figuurtjes terug op hun plaats geplakt worden en vlug overschilderd worden om toch mee te kunnen pronken in de stoet.

Er kan nu nog altijd veel mee gelachen worden aan de toog van Prins Herman, die in hun hangar staat, maar die dag werd er bij sommige niet gelachen.

De Gebeure hun carnaval is geslaagd als het weer wat mee zit, en er een vriendschappelijke, gezellige sfeer is in de groep en bij de collega’s van de andere groepen.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 05 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief