HALLE – ‘ E posteur me een zeel’ de nieuwe cd van Bertrand & Yves.

Halle_carnaval
 

HALLE – ‘ E posteur me een zeel’ de nieuwe cd van Bertrand & Yves.

Cd_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Cd_2
Foto's Emile Devogeleer
 

 E posteur me een zeel van Den Belleman en de Bellevraa, is de naam van de nieuwe cd van Yves & Bertrand. Met deze cd zijn de twee vrienden toe aan hun tweede cd met stoetliedjes. Eerder verscheen al de eerste cd ‘Strepke trekken’ met nummertjes uit de grote carnavalsshow ‘op losse schroeven’.

Van deze cd waren de 350 stuks zeer snel uitverkocht, ook deze nieuwe cd met een tiental stoetliedjes op zal vlot over de toonbanken glijden. De cd is te koop in de twee carnavalswinkels Las Fiesta’s en Cardano en in de frituur  De Tipzak in Halle, er snel bij zijn is de boodschap want op is op.

Op deze nieuwe cd staan 18 knallers en meezingers om met carnaval ambiance en plezier te garanderen, nummers van  De Leste Kannekes – Bal Masque ( stoet ), De Vraave van Chic – De leste kie, De Retro’s – Alle doage fiest, De To-To-To Tornaados –Geift ons ee nog iene, Johny Walters –Wa doeme oen, Dei van ouver ‘t woeter –Ik pluk poraa, De Pietersknappen -Den Bain 2016, De Mannen van de Met –Aat en versleiten (stoet), Tienentander –Nen trip noe Rusland (stoet), Den Belleman en de Bellevraa –E posteur me een zeel (stoet), De Muyllekes –‘ t Zitj in m’n biene, Van ‘t Vat –Van ‘t Vat airlines (stoet), De Beebuiken ft DJ Calle –Decotex Yeah, De Smosjterpotten –Als de kat van huis es danse de muize (stoet), De Vrie Kadeikes -De Kadeikes goen noe speilgoedland (stoet), De Gebeure –Bubbels van gaat (stoet 2016), De Muyllekes –Atijd iet mé MarieRous, en Dei van Ouver ‘t woeter –De clowns van ouver ‘t woeter (stoet).

 Opnieuw een cd die zeker niet mag ontbreken in de collectie van de Halse carnavalist.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 05 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief