HALLE – Carnaval- en feestwinkel ‘ Las Fiestas’ draait op volle toeren.

Halle_carnaval
 

HALLE – Carnaval- en feestwinkel ‘ Las Fiestas’ draait op volle toeren.

Kostuum_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Kostuum_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Kostuum_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Sinds het familiebedrijf van Astrid Verbraekel en broer Stefan zich in2014 in Halle heeft gevestigd, is het niet  meer weg te denken tijdens de carnavals en feestperioden. Tijdens de weekends is het bij Las Fiestas letterlijk op de koppen lopen om toch nog snel het gepaste kostuum en attributen te vinden, om er met carnaval Halle stevig in te vliegen.

Ook in Halle is er weinig vraag naar de mottige Trump maskers, maar houden de klanten het meer bij de klassiekers, een mooi verkleedkostuum, bij passende pruik of hoed, lichtjes......Sommige zelf een volledige pop.De carnavalswinkel biedt ook zijn klanten de mogelijkheid om te bestellen via hun webshop “ De afgelopen jaren  hebben we gezien dat de Halse carnavalisten niet alleen naar onze winkel komen maar dat ze ook hun keuze maken via de webshop” aldus Astrid.

Kostuums worden er niet verhuurd, de prijzen van de kostuums zijn zo laag en correct dat het niet de moeite loontom iets te huren.

Niet alleen met carnaval kan men er terecht om een regelrecht feestje te bouwen, Bij Las Fiestas vind men het ganse jaar zowat alles om een feestje om te toveren tot een regelrechte megaparty.

via de webshop www.lasfiestas.be  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 05 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief