HALLE - Eerste dolle feestnacht: 15 personen naar ziekenhuis en 16 bestuurlijke aanhoudingen

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Eerste dolle feestnacht: 15 personen naar ziekenhuis en 16 bestuurlijke aanhoudingen

Hulpdiensten
EP

 De eerste van drie dolle feestnachten loopt op z’n einde in Halle. Carnaval Halle 2017 werd alvast goed ingezet. De hulp- en veiligheidsdiensten melden dat er veel volk op de been was. De Grote Markt stond afgeladen vol en de sfeer onder de feestvierders was goed. Ook was er veel volk op het Stationsplein, maar al bij al is het rustig gebleven. Er heerste een zeer gezellige ambiance, die zich vertaalde in veel feestgedruis en, gelukkig maar, in eerder weinig tussenkomsten.

Zo verzorgde het Rode Kruis 51 personen in de hulppost op het terrein (gemiddeld voor carnaval Halle zijn dit er 32). 15 mensen werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, voornamelijk ten gevolge van alcoholintoxicatie, kleine snijwonden die gehecht dienden te worden, … (gemiddeld voor carnaval zijn dit er 19).

De politie meldt ook dat er weinig incidenten waren. Het was een vrij rustige zaterdagnacht. In totaal werden 16 personen bestuurlijk aangehouden. Zij moesten enkele uurtjes in de cel doorbrengen.

De brandweer kwam één keer tussen omstreeks middernacht, toen er onrust heerste omwille van rookontwikkeling uit een appartementsgebouw ter hoogte van de Ninoofsesteenweg. De brandweer ging ter plaatse. Het bleek om een kachel te gaan. Gelukkig niets ernstigs. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief