HALLE - Voor de hofmaarschalken begint het carnavalsseizoen

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Voor de hofmaarschalken begint het carnavalsseizoen

Hofmaarschalken_bewerkt-2
Ingezonden foto
 

 De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle VZW begint een nieuw carnavalseiuzoen. Omdat de vereniging opnieuw voor een druk maar spetterend seizoen staat, is een goede nachtrust van cruciaal belang. De Orde organiseert voor de tweede keer een infosessie "Gezond slapen ook voor u!”

Op zaterdag 7 oktober 2017 om 19u30 komt men alle slaapgeheimen te weten. Een interessante en gezellige infosessie " gezond en  een goede slaap" gratis voor jong en oud. Na deze infosessie stapt U met een vitaal en goed gevoel de dag door. Er is voor iedereen een gratis uniek en mooi geschenk, een  tombola en een hapje en drankje worden U eveneens aangeboden. De infosessie heeft plaats in de zaal van café bij Mit - Octaaf de Kerkhove d' Exaerdestraat 18 - 1501 Buizingen.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle VZW tijdens de start van het nieuwe carnavalsseizoen, namelijk het weekend van 11, 12 en 13 november zijn “Stoempkermis” dit voor de 21ste keer. Op zaterdag en zondag kan men terecht vanaf 12 uur en maandag vanaf 17 uur. Al de gerechten worden bereid met op en top Brabantse producten van de lokale handelaars, tevens gebruikt de vereniging, waar mogelijk,  Fair-Trade producten. Men kan  genieten van de Hofpraline bij de verwenkoffie of een lekker glaasje Hofwijn. De Stoempkermis heeft plaats in “Sportcafetaria de Bres”, Monseigneur Senciestraat 13, 1500 Halle. Meeneemgerechten kunnen telefonisch besteld worden 0475 37 13 94, meer info: www.hofmaarschalken.be .

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief