HALLE – Halse Dansmariekes brengen “Novemberfest”.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Halse Dansmariekes brengen “Novemberfest”.

Novemberfeest
EP

Op vrijdag 24 november toveren de Halse Dansmariekes voor de eerste keer de zaal De Kring in Lembeek  om tot een ware ‘Bierhâuser’ tijdens hun 1 ste Novemberfest. Jongens schaffen alvast een lederen broekje aan (‘Lederhose’) en de meisjes een ‘ Dirndl’, om mee te swingen op de tonen van het muzikale trio ‘Die Gipfelfreunde’ uit Limburg, aangevuld met muziek van discobar SDL Events.

Wie volledig in de stemming van de bierfeesten wil meedoen kan een gepersonaliseerde stenen bierpot bestellen, vorm een groepje van tien vrienden, sportclub, carnavalsverenigingen of gewoon kennissen, schrijf je in twee wekennvoor het evenement en ontvang een gepersonaliseerde stenen bierpot. Enkel 10 inschrijvingen of meer, aan 10 euro per man, voorverkoop van dezelfde vereniging komen in aanmerking voor een stenen gepersonaliseerde pot.

De dag zelf betaal je aan de kassa 12 euro ( + bierpot van halve liter in waarborg inbegrepen), op het einde van de avond wordt bij inlevering van de bierpot krijg je de waarborg terug.

Deze avond worden enkel Duitse bieren en Duitse lekkernijen voorgeschoteld en opgediend.

Wie als best verklede naar het ‘Novemberfest ‘ komt maakt kans op een leuke verassing, af te hallen in De Bloemenhoek in Lembeek.

De deuren gaan open om 20u00 en de aanvang is voorzien rond 21u00. Kaarten in voorverkoop en de gepersonaliseerde bierpotten kan via novemberfest24@gmail.com  of in ‘Den Bloemenhoek’ in Lembeek.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2017
Emile Devogeleer
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief