HALLE- Gouden mastel voor Marc Tordeurs

C21
Halle_carnaval
 

HALLE- Gouden mastel voor Marc Tordeurs

Mastel_-_kopie
Foto Felix Merckx
 

De Halse carnavalraad reikte zijn gouden mastel uit aan Marc Tordeurs   Omdat er dit jaar geen revue was gebeurde dat in het Streekproductencentrum.  De gouden mastel is de trofee van Halse carnavalsverdienste. Een 11-koppige jury van de Halse carnavalraad kiest elk jaar een persoon of vereniging die veel betekent voor het Halse carnaval.

 Al wie zich op uitzonderlijke manier inzet voor het Halse carnaval, komt in aanmerking voor deze prijs.. Vorig jaar was het Jean Flament van de gilles van Groot-Halle die de gouden mastel kreeg.

 Marc Tordeurs is ale jaren in het Halse carnaval aktief. Eerst was hij lid van enkele groepen en nu is hij lid van Halattraction en al elf jaar de chauffeur van het prinsenkoppel. Hij toert met het nieuwe prinsenpaar vanaf de dag na de verkiezingen naar de hangars van alle groepen.

 Sonny Vanderheyden maakte ook het thema van de volgende reveu bekend en dat is ‘ze kunnen den buum in”. De gemeenteraadsverkiezingen en de hype rond de boshyacinten komen in de 17de revue van de carnavalraad aan bod.

 Op 18 december gaat Sonny Vanderheyden een nieuw boek over carnaval voorstellen. In “Zot van carnaval” schrijft hij niet de geschiedenis van het Halse carnaval, maar wel hoe de groepen zich voorbereiden voor het carnaval.

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief