HALLE - Brussels volkstejoeter in ‘f Vondel

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Brussels volkstejoeter in ‘f Vondel

Fleerefluiters
Archief Felix Merckx

 HKV De Fleerefluiters halen op 15 november 2017 om 20u15 het Brussels Volkstejoeter naar het CC ’t Vondel in Halle met het stuk : N VLUU in a UUR.

 Misverstanden, grappige toestanden en verwikkelingen alom! Je man is jarenlang een viriele minnaar geweest en ineens is hij uitgedroogd. Wat scheelt er? Bedriegt hij je?

 Mevrouw Raymonde Chandebise verkeert in de veronderstelling dat haar man vreemd gaat en wordt gesterkt in die vermoedens wanneer zij tussen de post van haar man een pakje vindt met daarin een paar van zijn bretellen. De afzender van dit pakje is een hotel dat niet direct bekend staat als een familiepension…

 Om achter de volledige waarheid te komen doet ze een beroep op de diensten van haar beste vriendin, de Spaanse Lucienne Homenides de Histangua. Ze spannen een valstrik waarin uiteindelijk alle personages betrokken worden. In Een vlo in het oor wijst Feydeau ons op de schijnheiligheid van de bourgeoisie aangaande seksuele taboes. Deze worden alleen doorbroken als niemand toekijkt. De grappige dialogen, de prachtige kostuums en het imposante decor zullen gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke avond toneelplezier.

 Een kaartje kost 20 € en kan aangekocht worden op het nummer 0498/03.78.63of via mail hkvdefleerefluiters@hotmail.com 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief