HALLE - Doop prinsenpaar zet carnaval 2018 in

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Doop prinsenpaar zet carnaval 2018 in

Prinsenpaar
Archief Emile Devogeleer
 

 In de grote carnavalssteden wordt op 11 november het officiële startschot gegeven om het carnavalsseizoen te starten. En waarom 11 november? De geschiedenis neemt ons terug naar de tijd waar Napoleon de plak zwaaide. In die tijd waren alle wetten over gekheid onder 11 artikelen. Sinds die tijd wordt het getal 11 aanzien als een gekkengetal. En de dag van vandaag is dat in de carnavalmilieus nog zo. Op de 11de dag van de 11de maand, om 11 minuten na 11, wordt het seizoen officieel gestart.

Op 11 november wordt het prinsenpaar opgenomen in hun respektievelijke ordes. Voor Chris is dat de orde van Tastendeuvel (de prinsipolste  societeit van Halle) en voor Christel is dat de Orde van de Prinsessen (de schoenste societeit van Halle)

 Schrik dus niet als je op deze dag verkleedde carnavalisten of prinsen in ornaat tegen het lijf loopt.

Prinses Christel moet zich om om 8u11 aanmelden in cafe t'maeske verkleed als olijfje van Popeye met rond de hals een vaatje zoals ne St Bernard, gevuld met ne goeie porto. Haar vervoermiddel moet een bakfiets zijn omgevormd tot een bad met de nodige zeepjes in .

Zij moet vergezeld zijn van 22 personen :  2 mister propre met ne schuune klasjkop; 2 popeye's met de spinazie ; 2 pers. van tafel 7 met hun t-shirt en hun tafel ; 2 sexy verpleegsters met de nodige EHBO; 2 veiligheidsmensen met veiligheidsjasje van Halattraction ; 2 levende zeeppompjes - ne witte en ne blaave ; 2 koks in blaat met slasje - kastrolle pollepel .....;  2 pers. in outfit van aqua zumba met plasjpuuten en zwembril; 2 kazou moni's met kamplied ; 2 pers. met kostuum van mijn eigen groep 2017 en 2 pers. als ratatouille

Zij moet mee hebben:  22 gevulde ontbijtzakjes;  11 X nummer 7 in isomo; 11 papieren tafelnapkes ;  aperitiefhapjes en 3 springtouwen

En om zich niet te vervelen moest zij tussen 11/10/2017 en 10/11/2017 , 11 filmpjes posten op FB met de mannen van Halattraction die zij persoonlijk ging wekken tussen 6u en 8u30 en hun uitnodig voor haar doop op 11/11 en vooral de boodschap moet meegeven "geniet van je dagje" !

Chris moet zich verkleden in nen dalton - samen met 3 andere personen - hij moet de grootste zijn. Hij moet een parodie schrijven op het liedje van ZZ Ditch " Jaccuzi" met een paar opgelegde woorden en een lied over Tastenduvel !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2017
Felix Merckx
Archief Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief