HALLE - Bart en Jessica zijn de hofmaarschalken

Halle_carnaval
 

HALLE - Bart en Jessica zijn de hofmaarschalken

Nieuwe_hofmaarschalken_1
De nieuwe hofmaarschalkenpaar. (Foto's Felix Merckx)
 
Nieuwe_hofmaarschalken_2
De oude en de nieuwe hofmaarschalken. (Foto Felix Merckx)
 

 Nadat Hofmaarschalkenpaar 2017 Patrick I  en Marleen I en hun Mini Hofmaarschalkenpaar Kyo I en Aagje I zijn toegetreden tot de Orde, wordt het voor Hofmaarschalkenpaar  Patrick I  en Marleen I tijd om de fakkel stilaan door te geven.

Hofmaarschalkenpaar 2018 wordt Bart Van Nimmen en Jessica Dekens. Bart is 33 jaar en is arbeider en heeft er al een rijke geschiedenis binnen het Halse Carnaval opzitten. Bart was lid van de Mastellekes en D’Afzakkers. Bart heeft in 2007 meegedaan aan de Prinsenverkiezing.  Na vorig jaar een sabbatjaar te nemen stelt hij zich dit jaar kandidaat als Hofmaarschalk.

Jessica is 36 jaar huishoudhulp en volgt momenteel een opleiding administratief bediende. Zij is afkomstig uit Genk en heeft de Orde leren kennen via haar partner Peter die Hofmaarschalk was in 2010. Al verschillende jaren viert ze carnaval mee als de vriendin van. Jessica wou dit jaar haar kans wagen als Hofdame. Voor het Mini- Hofmaarschalkenpaar 2018 is het wachten tot met kindercarnaval.

Het Hofmaarschakenpaar 2018 zal samen met hun Mini Hofmaarschalkenpaar rondrijden in een oldtimer. Zij  krijgen een outfit op maat gemaakt. Verder zullen zij als eerste gebruik maken van een houten doorgeefscepter om zo opnieuw het duurzame te ondersteunen

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2018
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief