HALLE – Jurgen en Vanessa zijn het prinsenpaar Carnaval Halle 2018

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Jurgen en Vanessa zijn het prinsenpaar Carnaval Halle 2018

1
Foto's Emile Dev ogeleer
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
9
 
10
 
11
 
12
 
14
 
16
 

 In een volgelopen CC ‘t Vondel koos Hallatraction naar jaarlijkse gewoonte hun prinsenpaar voor carnaval Halle. Dit jaar stond de verkiezing in het thema ‘Zweden’, eerst werd gedacht aan Zaragoza, maar daar werd van af geweken omdat er een kandidaat bij was die de Spaanse taal machtig is.

Daarom werd er verder gereisd naar het noorden, het land van ABBA en den IKEA. Meteen met de rode draad werd het voor de kandidaten al snel mogelijk dat het niet zou gaan om meubeltjes in elkaar te knutselen.

Er moest op zoek gegaan worden naar 11 Zweeds vlaggen, 11 Dala paardjes, 22 Postkaarten uit Zweden, 22 singels van ABBA dancing Queen,33 tijdschriften uit Zweden, 44 sets langlauflatten, 99 rendierhoedjes en 1100 Zweedse kronen.

Geen makkelijke opdracht voor sommige maar de dikste punten moesten nog komen, toen de kandidaten zelf op de latten moesten en een hindernissen parcours moesten afleggen op de langlauf latten liep het bij het ene koppel al wat vlotter dan de andere.

Hierna moesten ze nog binnen het kwartier een Zweedse puzzel invullen en het opbrengen van hun showtje.

Bij de praatproef kregen ze de vraag wat ze zouden doen mocht de stoet niet meer voorbij WZC Sint Augustinus voorbij zou komen?

 Nadat alle kandidaten hun proeven hadden afgelegd was het één polonaise van Halse Carnavals optredens zodat er snel kon overgegaan worden met het tellen van de punten.

Het werd uiteindelijk Jurgen (38 jaar) en Vanessa ( Sassa 37 jaar) die met Carnaval Halle 2018, de stad Halle door het dolle weekend van Carnaval zullen leiden.

Jurgen en Vanessa zijn een getrouwd paar en hebben vier schatjes van kinderen, Jurgen werkt aan de Gemeente Beersel, en Vanessa bij de klachtendienst van electroketen Vandenborre.

Zij zijn allebei lid van de ‘ Vriendenkring Wemmetgat’, door hun deelname aan deze verkiezing hebben zij niet alleen de titel van Prinsenpaar 2018 gewonnen maar ook acht toffe vrienden voor het leven, hun tegenkandidaten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief