CARNAVAL HALLE - Openluchtcafés en -muziek

Halle_carnaval
 

CARNAVAL HALLE - Openluchtcafés en -muziek

Halattraction_groot
EP

 Elke café-uitbater die een openluchtuitbating overweegt ter gelegenheid van carnaval moet volgens het algemeen politiereglement beschikken over een voorafgaande vergunning afgeleverd door het college van burgemeester en schepenen. De café-uitbater moet tijdig zijn schriftelijke aanvraag indienen.

Halattraction zal, naar jaarlijkse gewoonte, een milieuvergunning aanvragen voor de muziekinstallaties op de Grote Markt, Maandagmarkt en Beestenmarkt en voor de muziek voortgebracht door de foor op het J. Possozplein, de Leide en het stationsplein. 

Aan alle andere voortbrengers van elektronisch versterkte muziek wordt ambtshalve een milieuvergunning verleend.

Voor de afwijkingen op het maken van openluchtmuziek wordt de stad in zones verdeeld:

- Zone 1:     Grote Markt, Beestenmarkt, Maandagmarkt -Openluchtmuziek wordt tijdens de 3 carnavaldagen toegelaten tot 6 uur.

- Zone 2:      J. Possozplein (uitgezonderd de foor), Handbooghof, K. Cardijnstraat, Klinkaert, Basiliekstraat, Bergensesteenweg tot de Poststraat, A. Demaeghtlaan, Zr. Bernardastraat, Parklaan, Oudstrijdersplein en Vandenpeereboomstraat - Openluchtmuziek wordt toegelaten tijdens: nacht van zaterdag op zondag tot 3 uur;  nacht van zondag op maandag tot 3 uu en nacht van maandag op dinsdag tot 3 uu-
 Zone 3:      Alle andere straten op het grondgebied van Groot-Halle evenals de locaties die door de foor worden ingenomen. - Openluchtmuziek wordt tijdens de 3 carnavaldagen toegelaten tot 1 uur.

Het schenken van dranken in openlucht kan na de vermelde tijdstippen blijven gebeuren.Info: Evenementen en lokale economie | lokale.economie@halle.be | T 02 365 97 91

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 05 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief