HALLE – HKV De Fleerefluiters nodigen Ghost Rockers uit in CC ‘t Vondel.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – HKV De Fleerefluiters nodigen Ghost Rockers uit in CC ‘t Vondel.

Dsc_1841_02__large_
Foto Emile Devogeleer
 

 Op zondag 2 september 2018 zal het in CC ‘t Vondel een uniek optreden plaatsvinden van de populaire ketnetband ‘Ghost Rockers’ .Ghost Rockers is bij de jeugd enorm bekend vanop het tv programma KetNet, waar een groepje getalenteerdeleerlingen les volgen aan de DAM Academie, een prettig gestoorde artiestenschool.

Niet alleen op tv laat de groep van zich spreken, overal waar zij optreden is de zaal uitverkocht maanden vooraf. Tijdens het optreden op 2 september in CC ‘t Vondel laat de groep zich voor af gaan door ‘De Choc Gang’.

De Choco Gang is de Vlaamse kitsband waar jazz extra in de verf wordt gezet, of beter gezegd “in de chocolade”. Zes topmuzikanten rond, zanger / entertainer Eric Baranyanka en actrice / presentatrice Anneke Van Hooff nemen de kids gedurende 75 mee op muzikale wereldreis, met een eindeloos repertoire van meezingers van Spring, Plop,Mega Mindy, Piet Piraat.......

 De organisatie van dit spektakel ligt in handen van de HKV De Fleerefluiters. Tickets in voorverkoop zijn te bekomen aan de prijs van 20 euro bij Mong Blok in Pepingen, en in carnavalswinkel Caradano.

De dag zelf aan de kassa betaal je 23 euro. Opgepast dit zal een van de laatste optreden zijn van de Ghost Rockers, de groep heeft besloten om er mee te stoppen, dus niet aarzelen om een van de laatste tickets te bemachtigen.

Meer info kan men bekomen op hkvdefleerefluiters@hotmail.com  of op het nummer 0498.03.78.63. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief