HALLE - Preventie als bouwsteen naar succes

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Preventie als bouwsteen naar succes

Bnierviltjes_1
Foto's Felix Merckx
 
Img_0004
 

Als organisator van een evenement in de grootorde van carnaval Halle, mag je niet enkel rekening houden met het goede verloop van het evenement. Je moet er wel naartoe werken maar zeker ook rekening houden met de verschillende factoren die het feest in het water kunnen doen vallen zeggen ze bij Halattraction.

Drugsgebruík en alcoholmisbruik zijn een paar van die negatieve oorzaken waar ze zeker waakzaam moeten over zíjn en preventief de feestvíerders bewust moeten maken over de gevaren.

De bierviltjes verspreiden oa verschillende jaren preventieboodschap en bereiken feestvierder,  jong en oud, zowel in als buiten Halle.

Na 15 jaar wedstrijd rond de preventiecampagne slagen ze een nieuwe route in. Reden hiertoe is dat de interesse om deelname aan de wedstríjd niet echt meer van noemenswaardig ís.

Ze hebben getracht om de gekende ontwerpwedstrijd om te buigen naar een volledig preventieproject met praktische realisaties en voorstellingen maar daar was geen vraag naar.

Neemt niet weg dat Halattraction als organisator zeker een signaal naar de bezoekers wil geven en printen een opvallend en niet mis te verstaan logo op de vilten.

“We dragen veiligheid hoog in het vaandel en nemen daarom zeker geen stap terug. De biervilten staan nog altijd symbool voor onze campagne tegen drugs en alcoholmisbruik”, zegt Bart Mary van Halattraction.

De biervilten worden verdeeld in de horeca zaken in Groot Holle. Het bierviltje anno 2018 is klaar... en duidelijk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2018
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief