HALLE – Jurgen II en Sasa hielden een pronkzitting in het historisch stadhuis

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – Jurgen II en Sasa hielden een pronkzitting in het historisch stadhuis

Dsc_2800_01
 
Dsc_2833_01
 
Dsc_2875_01
 
Dsc_8518_01
 
Dsc_8541_01
 
Dsc_8544_01
 
Dsc_8548_01
 
Dsc_8670_01
 

 Zoals de traditie dit wil nodigde het nieuwe prinsenpaar alle delegatie en carnavalsgroepen uit voor een pronkzitting en een toast op een goede carnaval 2018.Tijdens deze zitting kregen de leden van het stadsbestuur heel wat ‘pikken’ van het nieuwe prinsenpaaren de mini’s.

Menzo en Keanna schonken de burgemeester een kleurboek en kleurpotloodjes om leren in de lijntje tekleuren, voor Dietertje Potté daarentegen was er een pluim om op haar hoed te zetten voor de inzet voorde jeugdverenigingen.

Prins Jurgen die smeekte de burgemeester wanneer de plannen klaar zijn, als die er al zijn voor de bouwvan een gezamenlijke hangar voor de verschillende verenigingen, als die zolang op zich laat wachten alsde bouw van het zwembad dan zijn we nog een tijdje zoet.

Maar de waarheid komt uit de kindermond, de mini’s vergeleken hun verkiezing op één namiddag en zij mogen hiervoor maar drie dagen uit bol gaan, de verkiezingen voor komend oktober duurt maanden maar de verkozenenmogen hiervoor zes jaar uit de bol gaan.

De trofee ‘Halse Vaantjesboer’ schonk Halatraction dit jaar aan de delegatie uit Tienen, die elk jaar van de partij zijn met Halle carnaval, Agnes mocht deze speciale trofee in ontvangst nemen.

 Na het tekenen van het gulden boek was er een receptie geschonken door het prinsenpaar. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief