Rustige maandagnacht op het HALSE Carnaval

C21
Halle_carnaval
 

Rustige maandagnacht op het HALSE Carnaval

Politielogo_heel_goed_20103_p200

De derde dolle feestnacht, en daarmee ook het Halse carnaval 2018 zit erop. Het vuurwerk was weer een magnifieke lichtshow met prachtige bijhorende muziek. Door de lichte regenval waren er iets minder toeschouwers voor het vuurwerk, toch stond de Grote Markt overvol met carnavalsgroepen en andere feestvierders. De verbranding om 11 na middernacht luidde het einde in van Carnaval 2018, waar opnieuw rijkelijk veel traantjes vloeiden.

Het Rode Kruis verzorgde 34 personen in de hulppost naast de Basiliek, en bracht daarnaast 11 andere mensen naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Vijf personen meldden zich rechtstreeks aan bij het ziekenhuis. De regenval zorgde ervoor dat de Grote Markt er tamelijk glad bij lag, wat een van de redenen was voor het aantal medische tussenkomsten.

De brandweer was aanwezig met duikersboot aan het kanaal, maar diende niet in te grijpen.

De lokale politie verrichtte drie bestuurlijke aanhoudingen voor verstoring openbare orde. Verder verliep alles rustig.

Het Halse carnaval kende alweer een zeer geslaagde editie: een plezant, enthousiast, gezellig feest dat tot aan het stopzetten van de sfeervolle muziek bleef voortduren, met prachtige chars en kostuums, tot in de puntjes afgewerkt, en vooral…met weinig incidenten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief