Herbeleef Carnaval HALLE 2018 op foto

C21
Halle_carnaval
 

Herbeleef Carnaval HALLE 2018 op foto

Panorama4
Foto's op www.emiled.jalbum.net Foto © Emile Devogeleer
 
Opnieuw hebben Halatraction en de verschillende carnaval groepen en verenigingen bewezen dat de carnaval van Halle de mooiste, kleurrijkste en kindvriendelijkste is.
Ook al was het weer op sommige momenten spelbreker toch lieten de echte carnavalisten het zich niet aan het hart komen en ze vierden lustig verder op hun carnavalfeest , iets waar ze een gans jaar naar toe leven.
Op de tonen van carnavalsmuziek zongen en dansten ze de drie dolle nachten door, tot bij sommige de stem niet meer kon volgen en er hees bij liepen de dag erop maar daar trokken ze zich niets van aan ze waren dolblij erbij geweest te zijn.
Prins Jurgen II en prinses Sasa pinkten een traan tijdens de verbranding, ook voor hen was het een emotioneel moment maar toch zijn ze heel blij omdat ze door carnaval Halle zoveel nieuwe vrienden hebben leren kennen voor het leven.
Alaaf, Alaaf, Alaaf voor het volledige team van Halatraction omdat ze er steeds in slagen carnaval Halle tot de mooiste en kindvriendelijke van het land te laten plaats vinden.
 
Wie er spijtig genoeg niet live kon bijzijn, willen wij van editiepajot troosten met prachtige sfeerfoto’s genomen door Emile, fotograaf van editiepajot op www.emiled.jalbum.net  geniet er van.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2018
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief