Hofmaarschalkenpaar HALLE 2020 is gekend

C21
Halle_carnaval
 

Hofmaarschalkenpaar HALLE 2020 is gekend

Img_2135
C├ędric Heremans en Peggy Mertens. Foto ingezonden
 

Nadat Hofmaarschalk Dimi II en hun mini Hofmaarschalkenpaar Tano I en Illuna I zijn toegetreden tot de Orde, wordt het voor Hofmaarschalk Dimi II tijd om de fakkel stilaan door te geven.

Hofmaarschalkenpaar 2020 wordt Cédric Heremans en Peggy Mertens. Beiden hebben er al een rijke Halse carnavalgeschiedenis opzitten. Cédric was lid van de KHKV De Boerkes en HKV De Leste Kannekes. In 2015 maakte Cédric een geslaagde deelname aan de Prinsenverkiezing, m  aar kon toch de beoogde pluimen niet bemachtigen. Door zijn werkomstandigheden lijkt de titel van Hofmaarschalk beter te combineren. Cédric is namelijk technisch verantwoordelijke in de casinowereld.  Peggy was reeds Mini Hofdame in 1989.

Peggy heeft zich verschillende jaren ingezet voor de Orde en dit vooral voor de Mini’s. Peggy moest in 2011 de Orde verlaten omdat ze het moederschap niet kon combineren met haar taken binnen de vereniging.  Maar ze droomde steeds om terug mee te kunnen werken aan het mooiste feest van Halle. Toen haar oudste dochter in 2018 in haar voetsporen trad als Mini Hofdame begon het bij haar ook opnieuw te kriebelen. Voor het Mini-Hofmaarschalkenpaar 2020 is het wachten tot met kindercarnaval.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief