36000 kijkers voor Gruute Met TV en Radio Victoria

C21
Halle_carnaval
 

36000 kijkers voor Gruute Met TV en Radio Victoria

Halle_car_22_gruute_met_tv_
 

Ook voor het team van Gruute Met TV en de Halse radio Victoria werd het carnavalsweekend van Halle een toppertje. Verspreid over 3 dagen en nachten kon de liveverslaggeving via TV van de verschillende stoeten en de prijsuitreiking op de Grote Markt zo’n 36.000 kijkers en dus ook luisteraars via het tv-scherm boeien. Het succesvolst was de uitzending van de 85ste zondagmiddagstoet. Behalve uit België waren er opvallend veel kijkers in Nederland, Spanje, Canada, maar ook Australië en de Verenigde Staten. Vaak gaat het om Hallenaren die al dan niet tijdelijk in het buitenland verblijven en toch een glimp willen opvangen van de carnavalsstoet. Maar dit jaar kregen we ook veel reacties van mensen die er door ziekte niet konden bij zijn of die het door corona nog niet aandurfden om de massa op te zoeken.

En dus kregen we reacties als : 

- Ik ben samen met men vrouwtje aan het kijken, die haar been brak 3 weken geleden. Hierbij ne gelukkige carnaval
- Mijn hartje bloedt, normaal loop ik mee met Tienentander maar door een ongeluk van paar maanden geleden nog niet optimaal te been, gelukkig is er Victoria en Gruute Met TV 
- Ik woon nu in Durbuy ik kan niet komen want ik zit in de rolstoel door een beroerte, ik was zo blij om de stoet te kunnen zien

- Super dank voor de prachtige live TV, zo genieten wij ook mee vanuit Portugal! Ex-inwoners van Halle! We zagen zelfs al onze zoon!

- Wij luisteren op Curaçao! 

- Maar vooral deze hartverwarmende reactie zullen we niet snel vergeten : 

Ik sprak vandaag met een Oekraïense mama die pas in Halle is gearriveerd. Ze was geëmotioneerd en vond de stoet prachtig. Zoiets had ze nog nooit gezien.  Ze was zo blij dat haar zoontje dit mocht meemaken, zodat hij even de horror die hij ontvluchtte kon vergeten. De beelden van Gruute Met TV gaan nu de wereld rond! 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief