Krijgt de stad Halle zijn eerste Europese Prins en Prinses?

C21
Halle_carnaval
 

Krijgt de stad Halle zijn eerste Europese Prins en Prinses?

Image
 

Vanaf nu is het officieel Werner Mertens en Natacha Deslagmulder stellen zich voor de 2de maal kandidaat als Europaprins en Europaprinses.

Werner Mertens is 36 jaar en is reeds vanaf 2012 Voorzitter van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames Halle en Natacha is al 5 jaar bestuurslid in dezelfde Vereniging.

Reeds verschillende jaren engageren Werner en zijn ploeg zich op allerei carnavalsactiviteiten binnen de stad Halle, maar ook in de andere carnavalssteden in Vlaanderen en zelfs Wallonie. Hierdoor heeft de Vereniging een mooie vriendschapsband met tal van Verenigingen in heel België en over de landgrenzen heen opgebouwd.

Vorig jaar wisten Werner en Natacha zich door hun sympatie met maar liefst 461 zaalstemmen een 2de eervolle plaats te bemachtigen tijdens de verkiezing van de Europa Prins en Prinses. Dit jaar hebben Werner en Natacha zich als kandidaat ook buiten onze landsgrenzen gaan voorstellen en hopen zo meer stemmen te kunnen verkrijgen van andere landen.

Je kan hun komen aanmoedigen op zaterdag 15 oktober in zaal Caproen te Breendoncklaan 2a, 8450 Bredene vanaf 19u. Geïnteresseerden kunnen meegaan met een bus die vertrekt vanuit Halle. Voor meer informatie kan je steeds terecht via 0475 37 13 94 of reservatie@hofmaarschalken.be 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief