HALLE sensibiliseert carnavalisten met ludieke campagne

C21
Halle_carnaval
 

HALLE sensibiliseert carnavalisten met ludieke campagne

Scherm__afbeelding_2023-03-16_om_19
 

De stad zet met een ludieke sensibiliseringscampagne alle feestvierders tijdens Carnaval Halle aan om het grootste feest van het jaar op een veilige en positieve manier te beleven.
Preventie blijft een belangrijk thema voor de stad Halle, organisator Halattraction, de politiezone Zennevallei, de brandweerzone Vlaams-Brabant West, het Rode Kruis Halle en het AZ Sint-Maria. We verspreiden daarom in de aanloop naar en tijdens Carnaval Halle een reeks grappige berichten.
We verpakken 11 preventieboodschappen in leuke slogans en grappige ontwerpen. Van ‘Fris aan de vis? Met laagjes loopt het niet mis’ tot ‘Helemaal gaar? Slaap in uw bed in plaats van op ’t trottoir’… De feestvierders krijgen zo met een knipoog belangrijke tips mee.
De boodschappen worden verspreid via sociale media en prijken op verschillende grote banners in de feestzone tijdens Carnaval Halle. Ook aan de toiletten hangen boodschappen uit. Zo hopen we dat de carnavalisten er samen voor zorgen dat iedereen een veilig en mooi feest beleeft.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief