Gruute Met TV viert 11de verjaardag met ‘Het Gruute 11 Joer Gruute Met TV Fiest’ op 9 december

C21
Halle_carnaval
 

Gruute Met TV viert 11de verjaardag met ‘Het Gruute 11 Joer Gruute Met TV Fiest’ op 9 december

Gruute Met TV viert dit jaar de 11de verjaardag tijdens het ‘Het Gruute 11 Joer Gruute Met TV Fiest’. Op zaterdag 9 december kan je in zaal De Kring in Lembeek terecht voor een awardshow over 11 jaar Hals carnaval met optredens en een fuif.

Al 11 jaar deelt Gruute Met TV via www.gruutemet.be online artikels, foto’s uit het heden en verleden, videoreportages achter de coulissen en een uitgebreide evenementenkalender over carnaval Halle. Dankzij de vrijwilligers volg je het hele carnavalgebeuren zelfs via livestream. Een ware schat aan informatie, voor zowel de hechte carnavalgemeenschap als de carnavalisten die het Halse volksfeest van thuis willen volgen. 

Om het 11-jarig bestaan te vieren, organiseert Gruute Met TV op zaterdag 9 december 2023 'Het Gruute 11 Joer Gruute Met TV Fiest'. Op de affiche staat een ludieke awardshow om terug te blikken op 11 jaar carnaval in Halle. Tijdens de uitreiking zijn er optredens van onder andere Prins John. Een topfuif met Discobar De Flippo's en De Verloure Discjockeys sluit de avond af. Kledingvoorschrift? Geen carnavalkostuums, maar wel ‘casual chic’ (of et chicste uit a kas).
Praktisch:  

  • Zaterdag 9 december 2023 (deuren open om 19u33 en start show om 20u11) 
  • Zaal De Kring, Stevens-de Waelplein 14, 1502 Halle 
  • Ingang: 5 euro (tickets verkrijgbaar bij Café De Bidon en Las Fiestas) 

Info:  www.gruutemet.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief