HKV De Mannen van de Met beloont goudzoekers

C21
Halle_carnaval
 

HKV De Mannen van de Met beloont goudzoekers

Goudzoekers_
 

HKV De Mannen van de Met” trokken het afgelopen carnaval als “ Goudzoekers” door de Halse straten. Het leuke eraan was dat ook de toeschouwers in de prijzen konden vallen met… misschien wel écht goud.

Tijdens de stoet werd er maar liefst 150kg chocolade verdeeld in de vorm van 30.000 chocolademunten. Drie munten hadden het logo van De Mannen van de Met als opdruk. Wie zoekt, … die vond en …  deze 3 gelukkige vinders  werden donderdagavond ontvangen bij Juwelier Bosmans. 
Het Mini-Prinsenpaar 2024, Amélie en Thorin, bepaalde door lottrekking wie welke prijs mee naar huis mocht nemen. De hoofdprijs, een juweel t.w.v. 300€ aangeboden door Juwelier Bosmans werd gewonnen door David Van Obergen.
Stijn Borremans kwam als 2de uit de bus en mag gaan genieten van een Champagne-ontbijt voor 2 personen in Villa Servais. Tenslotte werd de derde prijs, een mooi drankenpakket geschonken door De Moor uit Aalst, gewonnen door Kirsten Jacobs
Met deze prijsuitreiking sluiten “De Mannen van de Met”, winnaars Carnaval 2024, het carnavalsjaar af. Een dankjewel aan al onze sponsors en sympathisanten. Op naar 2025!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief