HALLE heeft zijn hofwijn

C21 Css
Halle_carnaval
 

HALLE heeft zijn hofwijn

Editiepajot_halle_wijn_foto_merckx
Bernard St. Martin en Werner Mertens zorgden voor de Halse hofwijn. (Foto Felix Merckx)
 

Voor hun 30ste verjaardag heeft de Orde van de Hofmaarschalken de “Halse hofwijn” op de markt gebracht. Het gaat om een trio van Zuid-Franse wijnen die gemaakt is van jonge en sappige druiven en vruchten.

 De Orde van de Hofmaarschalken heeft zijn naam verbonden aan een rode, een witte en een rosé. De wijnen konden al geproefd worden op hun stoempkermis en kende zo een succes dat er dringend nieuwe flessen moeten gebotteld worden. Zo is de rosé momenteel zelfs volledig uitverkocht.
 
Werner Mertens van de Orde van de Hofmaarschalken: “Wij hebben als naam Halse hofwijn gekozen, een link naar onze orde en naar de stad Halle. De wijn is van het type dat de associatie van een goede karaf huiswijn geniet. Na lang zoeken hebben we eindelijk de geschikte wijn gevonden. Het werd een moeilijke zoektocht om een goede, goedkope wijn die charmeert met een jonge sappige en een pretentieloze Zuid-Franse vruchtenpalet van eenvoud en directheid te vinden”.
 
De Halse hofwijn kost 8 euro en is te verkrijgen in café Blauw en Geel, café De Blues, Frituur Biezeweide, Frituur Fietsstop en dagbladhandel M@rc. Wie vijf flessen koopt krijgt een zesde gratis.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 mrt 2022
Devogeleer Emile | 25 mrt 2022
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief