HKV De HALLEmettekes maken tweede videoclip

C21 Css
Halle_carnaval
 

HKV De HALLEmettekes maken tweede videoclip

Editiepajot_halle_video_foto_geert_leunens
Momentopname uit de tweede videoclip van de Hallemettekes. (Foto Geert Leunens)
 
Hallemettekes
Opnames rond het sportcomplex. (Foto KOS)
 

Sinds 2003 is HKV De Hallemettekes een kleine maar zeer originele carnavalgroep. Hun handelsmerk zijn hun originele kostuums zoals voetbalveldjes, kegels, cello's, iglo's, kangoeroes, wippende clownsen accordeons. Als eerste carnavalgroep brachten ze verleden jaar een videoclip uit. Dit jaar zijn ze terug de studio ingedoken

Aan het begin van het nieuwe carnavalseizoen zijn ze zeer blij en fier hun nieuwe website voor te stellen: www.hallemettekes.be
 
Nieuwe videoclip!
Vorig jaar brachten ze een primeur voor het Halse carnaval: de eerste videoclip "Wadesdana", goed voor een tweede plaats op Halle Op Losse Schroeven en ook 2de in de carnaval top 100 op radio Victoria. Ondertussen maakten ze voor het prinsenpaar Hans en Saskia ook al enkele clipjes (Rocky en Sesamstraat). Ze werkten ook mee aan de Halse carnavalrevue en maakten een hilarische parodie op Sien en Maria en voor De Woelers maakten we hun videoclip "danse in de stroete". (Zie link: http://www.hallemettekes.be/Videos.html   )
 
Dit carnavalseizoen maken ze opnieuw een eigen liedje met een carnavaleske 2de videoclip: "Ien veu Halle, Halle veu ien!!"
 
Geert Leunens: “Door het enorme succes en de vele leuke reacties van verleden jaar maken we ook dit jaar dus een heuse videoclip! Hopelijk geraken we weer door de voorronde en is de clip te zien op Halle op Losse Schroeven en andere evenementen. De opnamen zijn al voor een deel achter de rug. De volgende opnamen gaan door op zaterdag 5 december van 14u tot 16u aan sportcomplex De Bres (speeltuin+piste)”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2009
Felix Merckx
Geert Leunens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 mrt 2022
Devogeleer Emile | 25 mrt 2022
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief