HALLE - Halattraction steunt Centrum voor Menswelzijn

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Halattraction steunt Centrum voor Menswelzijn

Editiepajot_halle_goed_doel_foto_merckx
Halattraction gaat pluchen diertjes verkopen voor het Centrum voor Menswelzijn. (Foto Felix Merckx)
 

Al jaren lang, en dat sinds het ontstaan van Halattraction, kiest de vereniging elk jaar een goed doel, om financieel te steunen. Dit jaar wordt dat het Centrum voor Menswelzijn.

Voorzitter Jos Appelmans: “We proberen elk jaar opnieuw een doel te kiezen met een verbintenis met Halle. Dit jaar kozen we een vereniging uit Halle, die kansarme Hallenaren uit de nood helpt. Dit jaar gaat onze steun uit naar “Centrum voor Menswelzijn”.
 
Het Centrum voor Menswelzijn heeft als doel om, in het kader van de menselijke solidariteit, personen, gezinnen en groepen van mensen, ongeacht hun ideologie of nationaliteit, te helpen bij concrete en tijdelijke moeilijkheden, ten einde hun sociaal functioneren te herstellen en te bevorderen.
 
De vrijwilligers van het Centrum voor Menswelzijn helpen met: het bezoeken van alleenstaande ouderen en uitreiking van voedselpakketten en kleding aan kansarmen. Maandelijks worden er zo een 150 voedselpaketten klaargemaakt via de voedselbank. Verder geven ze ook bons voor het kopen van luiers.
 
Jos Appelmans: “Wij hebben gevoeld dat ook in Halle de noden erg hoog zijn. Eerst hadden we gedacht om met het geld zelf voedsel te kopen, maar nadat we alles gehoord hebben gaan we het geld geven zodat het Centrum voor Menswelzijn kan kopen wat zij nodig hebben.
Om hun doelen te kunnen realiseren is er naast de belangeloze inzet van velen, ook financiële steun nodig”.
 
Halattraction zal in naam van “Centrum voor Menswelzijn” verschillende activiteiten op poten zetten om geld in het laatje te brengen. Zo is men nu begonnen met het verkopen van pluchen diertjes. Doel is om op de laatste dag van het carnavalweekend een mooi bedrag te kunnen overhandigen in naam van de Halse carnavalgemeenschap. Verleden jaar was dat 4.000 euro
 
Jos Appelmans: “We zijn er zeker van dat ook dit jaar de Halse camavalsgemeenschap zijn goed hart zal laten zien”.
 
Centrum voor Menswelzijn, Brusselsesteenweg 132 — 1500 Halle
Tel.: 02/356.09.92
Openingsuren: Maandag tot donderdag van 1 4 tot 1 6u
Donderdag van lO tot 12u.
 
 
FACEBOOK
Intussen kan voor het goede doel van Halattraction ook gestort worden via facebook. Het is een initiatief van Ronny Wellecommen. Hiermede is hij zeker niet aan zijn proefstuk.
 
Zijn meest succesvolle groep op facebook was deze voor "steun aan wickmayer en malisse" met om en bij de 31000 leden.
 
Ronny Wellecommen: “Deze groep is een lokaal initiatief, maar toch droom ik ervan om het ledenaantal van mijn vorige groep te evenaren.
Wordt dus massaal lid en nodig zoveel mogelijk contacten uit aub ! ook postings in andere groepen waar je al lid van bent doet wonderen !!!
Het zou mooi zijn mocht ieder lid een minimum van 1 euro overschrijven op rekeningnummer 635-1578003-58, van halattraction, en dit met vermelding "goede doel 2010 via facebook".”
 
Op facebook terug te vinden op:
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief