VLAAMS-BRABANT - Straffe Streek, Straffe Producten, Straffe Herfst

C21

VLAAMS-BRABANT - Straffe Streek, Straffe Producten, Straffe Herfst

Straffe_streek
 

Streekproducten Vlaams-Brabant vzw lanceert gedurende 4 seizoenen een campagne waarbij er in elk seizoen verschillende productcategorieën in de kijker worden gezet.

In de herst staan 'bier', 'vlees', 'grondwitloof' en 'mosterd' centraal. Stuk voor stuk alle producenten die lid zijn van de SVB vzw krijgen een vermelding op nieuw ontwikkeld promotiemateriaal. De producten worden extra in de verf gezet in de verschillende streekhoekjes; de verkooppunten waar streekproducten kunnen worden gekocht.
 
De streekhoekjes krijgen naast een affiche en raamsticker met het algemene campagnebeeld ook een display met aangepaste postkaarten per seizoen.
De postkaarten zijn een leuk verzamelobject dat kan worden meegenomen door de consument en dat de streekproducten op een ludieke manier in de kijker zet. Bovendien krijgt de consument een overzicht van al het lekkers in Vlaams-Brabant. Een leuk extraatje hierbij is dat er telkens enkele streekrecepten op vermeld staan om zelf aan de slag te gaan met deze unieke producten.
 
Daarnaast is deze vorm van promotie een uitgelezen kans voor Streekproducten Vlaams-Brabant vzw om de aandacht ook eens te vestigen op de producenten van versproducten zoals grondwitloof, vlees, zuivel, fruit en groenten. Zij zijn vaak wat minder gekend bij doorsnee consument.
 
De versproducten zijn niet altijd even makkelijk tot in de winkelpunten te krijgen en het vergt ook al enige organisatie binnen het verkooppunt om versproducten te kunnen verkopen. Maar door ze mee te nemen in deze campagne leert de consument ook dat er een schatkamer aan lekkers is uit eigen streek.
 
Deze promotiecampagne kadert binnen een Europees Project voor Duurzame Plattelandsontwikkeling (PDPO II).
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2008
Felix Merckx
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 21 mei 2024
Hugo Devillé | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 mei 2024
Hugo Deville | 13 mei 2024
Hugo Devillé | 13 mei 2024

archief