ASSE / REGIO - Lezing Pivo: mensenhandel en prostitutie

C21

ASSE / REGIO - Lezing Pivo: mensenhandel en prostitutie

Editiepajot_logo_pivo_

Op vrijdag 30 januari 2015 van 13u45 tot 16 uur organiseert de Vlaams-Brabantse politieschool in het PIVO te Asse – Relegem een gratis lezing over de mensenhandel en prostitutie met Patsy Sörensen van Payoke. 

De politieschool van Vlaams-Brabant vormt haar studenten breder dan wettelijk vastgelegd. Elk jaar worden daarom lezingen georganiseerd. Die zijn gelinkt aan het beroep van politiemedewerker en ze verbreden hun kijk op de samenleving.

 

‘We leven in België op het kruispunt van Europa  en de samenleving wordt complexer en complexer. Politiemensen patrouilleren, onderzoeken, intercepteren en spelen een even belangrijke rol in vele domeinen. Zo worden zij ook geconfronteerd met de duistere wereld van mensenhandel,mensensmokkel én prostitutie. Deze lezing informeert onze aspirant-politie inspecteurs over de regelgeving, de manier waarop slachtoffers best behandeld worden, de valkuilen in het contact met verdachten en slachtoffers’, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor het PIVO. ‘Wij zijn blij dat een belangrijke partner als Payoke, met Patsy Sörensen die zich reeds vele jaren inzet tegen dit onrecht dat dikwijls van de zwaksten en misleiden in onze samenleving raakt, deze lezing geeft. Patsy Sörensen is al jaren directeur van Payoke in Antwerpen. Zij is een experte als het gaat over de noodzakelijke rechten van prostituees. Zij zal ons niet alleen vertellen over de wereld van de prostitutie, maar ook misvattingen, valkuilen … met ons delen.


Mensenhandel is een ander thema dat haar bezig houdt. De mensenhandel is meer en meer en op vele plaatsen in onze samenleving aanwezig. Geldgewin is zoals zo dikwijls de drijfveer. Patsy Sörensen geeft er lezingen over in de hele wereld.

 

Deze gratis lezing staat ook open voor het grote publiek.

 

Adres: PIVO-Politieschool, Poverstraat 75, Asse   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Marc Sluys | 19 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024
Marc Sluys | 11 apr 2024

archief