BEERSEL / REGIO Do You Love The 90’s editie wordt volgende activiteit van Zot van Beersel

C21

BEERSEL / REGIO Do You Love The 90’s editie wordt volgende activiteit van Zot van Beersel

Foto_dyl90
foto Bart Devillé
 

 Op zaterdag  16 januari 2016 organiseert vzw Zot van Beersel naar jaarlijkse traditie haar  ‘Do You Love The 90’s Party’ in DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg.

Deze retro fuif met alleen maar topmuziek uit de jaren 90 wordt opnieuw een knaller.  DJ Ward – gekend van o.a. Tomorowland & I love the 90’s in Hasselt - komt het beste van zichzelf  geven.  Om 22u is er een live optreden van een icoon uit de jaren 90: The Mackenzie feat Jessy , bekend van de hits ‘Innocence’ en ‘All i need’.  Kaarten in voorverkoop kosten 10€ en zijn te verkrijgen bij snack ’t Pleintje in Alsemberg, Herberg De Zwaan in Dworp, Café De Kelt in Halle en krantenwinkel ’t Winkeltje in Beersel ( Grote Baan).

Vzw Zot van Beersel dat zijn Bruno Lerminiaux,  Bart Devillé, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten, Jimmy Borremans en Erik Mosselmans.  De vzw heeft  een sociaal cultureel doel.  Enerzijds wilt zij een aantal activiteiten organiseren waaronder  ‘Do You Love … Party’s’, anderzijds wil  Zot Van Beersel zich inzetten voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen.   Dit jaar is dat  Mensen voor Mensen geworden.  Zo heeft Zot Van Beersel zopas nog een cheque van 2500 € overhandigd aan deze organisatie.

Voor de eerste maal en om om de fuifgangers veilig van en naar het event te krijgen, heeft de vzw i.s.m partner “Belltours” gezorgd voor een eigen busdienst. Er zullen 2 buslijnen rijden: Lijn 1 = START: Lot (kerk) , Beersel (kerhof) en Alsemberg (DOC).  Lijn 2 = START: Halle (Possozplein), Huizingen (Boelekewis), Dworp ( café De Zwaan) en Alsemberg (DOC).

De eerste bussen vertrekken om 19u30 en zullen om het uur de lus afleggen tot en met 22.30 uur. De bussen doen dus 4 maal de stopplaatsen aan.

Het is verboden recht te staan in de bus; reserveren is niet nodig, maar hou wel rekening met het principe: vol = vol.

Vanaf 2.00 uur doen de bussen opnieuw 4 maal de lus om de mensen veilig terug thuis te brengen.  Ticketjes voor de retour bedragen 5 euro en zullen de avond zelf te koop worden aangeboden aan de kassa.  Meer info op  Facebook / Zot Van Beersel.

Zot Van Beersel kan dit alles niet op poten zetten zonder de steun van een aantal sponsors en wil daarom volgende partners van harte danken: badkamers & sanitair Demesmaeker,  Bell Tours, De Neu Pruim, Wise Insurance en Pastacafé Alsemberg.

Meer info via facebook: zotvanbeersel, info@zotvanbeersel.be of 0496/909.001. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2015
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 nov 2023

archief