TERNAT/REGIO - Promotie mobiele website voor toerisme en erfgoed

C21

TERNAT/REGIO - Promotie mobiele website voor toerisme en erfgoed

Img_8451
 
Img_8452
 

In Brasserie Helena in Ternat werd donderdag de nieuwe campagne van de streekverenigingen voor Toerisme-, en Erfgoed- en het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei voor het promoten van de mobiele website met postkaarten, voorgesteld. Met ontdekpajotzenne.be/ vind je de leukste plekjes van de streek. Je kan er ook zelf aan toevoegen. Er zullen op zulke plekken ook QR codes worden aangebracht waarmee je extra informatie kan inlezen met je smartphone.Ternat wordt pilootgemeente voor dit project.

Om de website te promoten hebben de streekverenigingen een aantal postkaarten van de mooiste plekjes laten drukken. Die kun je gratis verkrijgen in de verdeelpunten zoals bibliotheken, culturele centra en gemeentehuizen, en versturen naar vrienden en kennissen om het Pajottenland en de Zennevallei meer bekend te maken en de weg te wijzen naar de verblijfs-, eet- en drinkgelegenheden, en bezienswaardigheden die met ontdekpajotzenne.be/ gemakkelijk te vinden zijn. Brasserie Helena is gelegen aan de historische Dreef die het kasteel Kruikenburg met de monumentale kerk verbindt, en waar ook de opnames van het VRT programma Thuis plaatsvinden. Een kaart van dit plekje mocht dan ook niet ontbreken in de aangemaakte collectie.

FOTOWEDSTRIJD

De streekverenigingen nodigen iedereen uit om een foto van hun geliefkoosde plekje op te sturen. Uit de inzendingen worden de mooiste foto's geselecteerd en die worden dan gebruikt om nieuwe postkaarten aan te maken.

 

EERDER HIEROVER VERSCHENEN IN EDITIEPAJOT

Laat TERNAT ontdekken met nieuwe app van de Erfgoedcel 20/9/2016

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2017
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jun 2024
Marc Colpaert | 03 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024
Devogeleer Emile | 23 mei 2024

archief